Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی و پژوهشی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور از رضایت حداکثری از تـدریـس کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در دروس معارف دانشگاه هـا خبر داد. ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۲ سیاسی نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام قریشی، معاون آموزشی و پژوهشی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های سراسر کشور در نشست با همکاران معاونت، با اشاره به ایام البیض گفت: آیات ما تاکید ویژه بر این ایام دارند و سفارش شده است که مومنین دعای مجیر را قرائت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مضامین بلند دعای مجیر افزود: در این دعا مکرر به صفا خداوند اشاره شده و  از خدا می خواهیم که این صفات را در ما تجلی دهد. 

نتایج قرعه‌کشی دیدار دانشجویان با امام خامنه ای اعلام شدمعافیت شهریه دانشجویان بازمانده از تحصیل دانشگاه آزاد اعلام شدگفت‌وگو | روایت دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان مستقل از تجمع دانشگاه تهران

این استاد دانشگاه تصریح کرد: باید همواره مراقب بود زیرا خطر سقوط وجود دارد و در این دعا از خدا می خواهیم که ما را در صراط مستقیم قرار دهد و ما را جزو انعمت علیهم قرار دهد. یادآوری این مساله در تربیت ما موثر است و ما باید مکرر از خداوند در مسیر درست بودن را طلب کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به شب های قدر اشاره کرد و گفت: یکی از مواردی که باید نسبت به آن حساس باشیم رفع حقوق و دیونی است که از دیگران بر عهده داریم ؛ لذا در آستانه این ایام هر حقی بر یکدیگر داریم ببخشیم چه بسا این مساله درهای جدیدی از رحمت و حکمت خداوندی برای ما بگشاید.

حجت الاسلام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت های انجام شده در معاونت پرداخت و گفت: مجموعه معاونت آموزشی و پژوهشی نهاد به واسطه جامعه مخاطب استادی و دانشجویی از تاثیرگذارترین بخش های مجموعه نهاد نمایندگی رهبری می باشد. برای تبیین  این مسئله  می توان به 5 میلیون ساعت تدریس دروس معارف در دانشگاه ها اشاره کرد و بالطبع در این حوزه به واسطه نوع مسائل ضرورت داشت تغییرات راهبردی انجام شود.

وی افزود: یکی از مسائل حیاتی معاونت بحث تجدیدنظر در محتوای دروس معارف اسلامی بود که مطالبات جامعه استادی و دانشجویی در خصوص ما را ملزم به اقدامات اصلاحی می کرد؛ لذا تلاش شد با مطالعات کارشناسی و بهره گیری از نقطه نظرات اساتید معارف و صاحبنظران در جلسات ستاد و استانها به الگو و راهبردی دقیق و کاربردی دست یابیم و در بهمن ماه سال قبل این امر محقق گردد.

معاون آموزشی و پژوهشی نهاد در ادامه گفت: طبق این سند  می بایست تغییرات در دروس معارف مبتنی بر ذائقه مخاطب، نیازها و مسائل روز جامعه باشد تا بتواند اثربخشی و کارآیی داشته باشد. 

وی تصریح کرد : ما در این راهبرد از کتاب به بسته آموزشی تغییر رویه دادیم. برای مثال در کتب قبل مانند درس انقلاب هیچ گاه به مسئله ای مثل برجام یا داعش پرداخته نمی شد این در حالی است که در بسته های آموزشی سعی شده است پارامترهای ذائقه شناختی مخاطب و اقتضائات محیط پیرامون لحاظ شود.

قریشی در ادامه با اشاره به تغییر نگرش محتوایی دروس معارف در دوره جدید گفت : تمام تلاش خود را به این مهم معطوف کردیم که رویکردهای قرآن محوری و روایت محوری در تدوین دروس لحاظ شود، امری مهم که متاسفانه تاکنون مغفول مانده بود.

معاون آموزشی و پژوهشی نهاد گفت: تولید بسته های آموزش مجازی با این رویکرد در مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان از دیگر اقدامات اساسی بود که انجام شد و سامانه تخصصی کلاسیار ویژه اساتید و دانشجویان ایجاد شد.

وی عنوان کرد: با یکپارچه سازی خدمات آموزش مجازی، روند ارائه خدمات از کیفیت و انسجام بالایی برخوردار شد و اکنون بیش از 200 مکمل آموزش جهت دروس معارف اسلامی در اختیار دانشجویان است.

قریشی تسهیل فرآیندهای معاونت را از دیگر اقدامات انجام شده عنوان کرد و گفت: در حوزه های ساماندهی گروه های معارف اسلامی و جذب استادان معارف اسلامی، فرآیندها بازنگری شده و در بسیاری از موارد کیفی سازی قابل قبولی صورت گرفته است که می توان به روند تاییدیه مدیران گروه های معارف اسلامی و فرآیندهای مرتبط جذب استادان معارف اشاره کرد.

معاون آموزشی و پژوهشی نهاد در بخشی دیگر از سخنان خود به مسئله پژوهشگاه اشاره کرد و یادآور شد: دغدغه اصلی این بود که بتوانیم برای معاونت یک پشتیبان نظری ایجاد کنیم و این امر با تغییر رویکرد فعالیت پژوهشکده ها از مسائل پیرامونی به رسالت های اصلی معاونت که همان اشاعه و بسط مبانی نظری انقلاب اسلامی، سرفصل های آموزشی و ... است، صورت گرفت. معاونت به هسته هایی نیاز داشت که نیازها را رصد، برنامهریزی‌‌‌‌‌‌‌ و بر اساس رسالت های اصلی معاونت تصمیم گیری کنند. 
وی در خصوص اصلاحات ساختاری و عملکرد معاونت افرود : تلاش شده ریل گذاری درست به سمت ماموریت های معاونت انجام شود، هر چند حصول موفقیت در این مسئله امری زمان بر است.

انتهای پیام/

R1011173/P/S1/CT12 واژه های کاربردی مرتبط نهاد نمایندگی دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نهاد نمایندگی دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران نهاد نمایندگی دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۰۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، یوسف نوری در بازدید از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل بر لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی در زمینه توسعه و پیشرفت استان در بخش‌های مختلف تاکید کرد.

استاندار مازندران در جریان بازدید از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، گفت: برای رفع برخی چالش‌های جدی استان و تسریع در گره گشایی از مشکلاتی که مردم را رنج می‌دهد و تعیین اولویت‌ها و ارایه راه حل‌های سازنده، به پژوهش‌های علمی و جهت دهنده دانشگاه‌های مازندران نیاز داریم. ‎

یوسف نوری بر لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی در زمینه توسعه و پیشرفت استان در بخش‌های مختلف، به ارایه راهکارهایی برای برقراری ارتباط مطلوب و تعامل بیش از پیش و کیفی میان مدیران اجرایی و مدیران علمی، پژوهشگران، فناوران و نخبگان دانشگاهی استان اشاره کرد و افزود: اساتید دانشگاه‌ها و دانشجویان دانشگاه‌های مازندران باید در فرآیند پیشرفت مازندران نقش خودشان را به خوبی ایفا کنند.

وی به نقش نیروی انسانی در توسعه استان اشاره کرد و گفت: بدون برنامه نمی‌توان شاهد اعتلای استان در بخش‌های مختلف باشیم؛ تحقیقات دانشگاهی در تعیین اولویت‌ها و ارایه راه حل‌های سازنده بسیار موثر است.

استاندار مازندران بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان علمی استان مازندران، تاکید بر طراحی و تدوین برنامه راهبردی- عملیاتی توسط دانشگاه برای ارتباط با صنعت، جامعه و مجموعه دستگاه‌های مسئول در استان، ارتباط مستمر دانشگاه و دانشگاهیان با استانداری و سایر نهادها تاکید کرد.

عزیزالله گنجی، رئیس دانشگاه نوشیروانی بابل نیز در این بازدید در خصوص توفیقات و برنامه‌های دانشگاه گزارشی ارائه داد.

یاد آور می‌شود؛ استاندار مازندران پیش از این بازدید؛ در نمازجمعه بابل شرکت داشت و با حضور مقام عالی دولت در استان، از فعالان اجرای طرح نور در شهرستان بابل قدردانی شد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902937

دیگر خبرها

  • فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است
  • رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است
  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد
  • جذب حداکثری از اهداف مهم برگزاری جشنواره امامت و مهدویت است
  • طرح دانشگاه حکمت بنیان در ۱۰ دانشگاه اجرایی شد
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه رهبر انقلاب» منتشر می‌شود
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند